Københavns Kommunes logo

Handicapprisen 2014 går til John Colerick

Handicapprisen 2014 gik til John Colerick Leder af LAVUK

Dagen i dag den 3. december, er udråbt som FN’s Internationale Handicapdag. Overalt i verden er der derfor fokus på at hædre de positive initiativer der gøres for mennesker med handicap. I den forbindelse uddeler Københavns Kommunes Handicapråd en handicappris til en person som har gjort en forskel for mennesker med handicap.

Dette års pris gik til John Colerick leder af Lavuk, som er 4 selvejende og selvstændige tilbud, drevet for offentlige midler, som alle er målrettet mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

John modtager den velfortjente handicappris for sit mange årlige arbejde og engagement for og ikke mindst i samarbejde med mennesker med handicap i Københavns Kommune. Han har gennem sit over 40 årlige arbejdsliv formået at skabe de bedst tænkelige rammer for mennesker med handicap og ikke mindst muligheden for at udleve et aktivt fritidsliv på lige vilkår med mennesker uden funktionsnedsættelse.

Blandt hans mange succesfulde initiativer er:

  • Skiture til de franske alper
  • Klatreture i Wales
  • Ridning i den Jyske hede
  • Mini naturvejleder uddannelse i det smukke Nødebo
  • 3 dobbelt Danmarksmester i indendørs fodbold for klubber
  • Lavuks egen musik festival med kendte musikere som Brødrene Olesen, Sweethearts, Joy Moe, Turboweekend og al verdens kendte bands.

John Colerick er en ildsjæl på handicapområdet, og derfor fortjener han om nogen denne handicappris, som en ros og tak for alt det store arbejde han har ydet til gavn og glæde for mennesker med handicap i Københavns Kommune.